Bitcoin schommelt op PayPal-nieuws terwijl Netflix Wall Street afstoot.

Bitcoin’s jaarslag gaat door dankzij de aankondiging van PayPal. Netlfix en Google flash rood na slecht nieuws raakt beide bedrijven.

Bitcoin’s jaarslag gaat door dankzij PayPal-ondersteuning.
Crypto was ook over de hele linie in het nieuws.
De aandelen van Netflix en Google zijn gedaald na een slechte kwartaalopbrengst en er is een anti-trust rechtszaak aangespannen tegen de zoekgigant.
Het was weer een kassuccesdag voor Bitcoin. Gedreven door de aankondiging dat PayPal gebruikers in staat zou stellen om Bitcoin te kopen en vast te houden op zijn app en website, duwde BTC dit jaar voor het eerst voorbij 13.000 dollar.

Over het geheel genomen is Bitcoin nu bijna 9% gestegen in de afgelopen week en meer dan 13% in de afgelopen maand, na een langzame maar gestage opleving sinds begin september.

Bitcoin kopen
„Dit is een enorm moment voor crypto. Met de aankondiging van PayPal zal ongeveer de helft van de 346 miljoen gebruikers ineens directe blootstelling hebben aan Bitcoin“, zegt een woordvoerder van AAX, ’s werelds eerste beurs voor digitale activa, aangedreven door de London Stock Exchange.

Als we verder kijken, heeft Bitcoin sinds de crash in maart 275% gewonnen. Maar de beleggers lijken niet zo opgetogen als bij eerdere koerswinsten. De Crypto Fear and Greed Index, geeft aan dat handelaren momenteel in een „neutrale tot licht stijgende stemming“ zijn met een score die ver onder de eerder dit jaar geregistreerde hype-niveaus ligt.

Zcash
Verpakt Zcash is Coming to Ethereum’s DeFi Ecosysteem
Privacy-gerichte Zcash (ZEC) zal de eerste munt zijn die wordt ondersteund door Wrapped-a cross-chain brug die het mogelijk maakt om verschillende cryptos op de Ethereum blockchain, Tokensoft en Anchorage te brengen…

Misschien is het nieuws dat Wirex, het in Londen gevestigde crypto-betalingsplatform, meer dan 10.000 mensen in minder dan 24 uur naar zijn multi-currency Mastercard heeft getekend, zal pep sentiment.

Zcash
Verpakt Zcash is Coming to Ethereum’s DeFi Ecosysteem

Privacy-gerichte Zcash (ZEC) zal de eerste munt zijn die wordt ondersteund door Wrapped-a cross-chain brug die het mogelijk maakt om verschillende cryptos op de Ethereum blockchain, Tokensoft en Anchorage te brengen…

Het bedrijf, dat de eerste crypto-native partner voor Mastercard is, begon nieuwe klanten aan te trekken voor de EER-uitrol van de kaart. Het begint met de distributie van de multi-currency debetkaart in het Verenigd Koninkrijk vanaf november, met de resterende Europese markten in het begin van 2021. Het bedrijf zei dat de vraag naar het nieuwe platform de verwachtingen overtreft.

Hetzelfde kan niet worden gezegd als je HODLing Crypto.com’s CRO-token bent geweest. Terwijl gisteren een zegen was voor de crypto-markt in het algemeen – een stijging van 3,95% – daalde CRO met 6,8%, dankzij de controversiële beslissing om de beloningen voor CRO-houders te verlagen. Dat nieuws heeft de prijs de afgelopen week met 30% zien dalen. Auw.

Tech reuzen Netflix en Google voelen de brandwond
In het land van de aandelen, de Nasdaq, S&P 500 en Dow termijnmarkten werden allemaal gesloten omdat de stimulusbesprekingen nog een dag lang zonder veel vooruitgang werden voortgezet.

De stemming was nog somberder toen Netflix, de lieveling van de COVID-19-wereld, in het laatste kwartaal teleurstellende cijfers plaatste. De markten reageerden meedogenloos en stuurden de prijs op woensdag met 7%.

Download de Decrypt App.

Ontvang onze app voor het topnieuws en functies binnen handbereik. Wees de eerste om de Decrypt Token te proberen en nog veel meer.

De koers van Alphabet was ook aan het dalen nadat het Ministerie van Justitie eerder in de week een antitrustzaak tegen Google had aangespannen.

Terwijl de details en de omvang van de zaak pas na de Amerikaanse verkiezingen tot bloei zullen komen, weerspiegelt het ministerie van Justitie de beweringen die het in de jaren negentig tegen Microsoft heeft gedaan toen het de technologiegigant met succes dwong om zijn kernactiviteiten op te splitsen – hoewel deze later in hoger beroep werd teruggedraaid.