Bitcoin Volatility Approaching – Hvordan tjene penger på ulempen

Bitcoin klarte ikke å bryte markeringen av 12 000 dollar, og går nå tilsynelatende inn i en konsolideringsfase igjen. Imidlertid kan en ny bølge av volatilitet være på vei da CME-futureskontrakter og $ 700 millioner verdier av opsjoner utløper 28. august, noe som kan utløse masseavvikling.

Bitcoin har blitt avvist på 11 900 dollar nivå to ganger, og det som fulgte etter var store salgssalg, noe som ytterligere presset ned prisen på Bitcoin Era. Hvis bitcoin fortsetter å falle, virker en større korreksjon til så lavt som $ 9 600 dollar mulig.

Men noen analytikere er fortsatt sikre på den langsiktige prisbevegelsen og vurderer de siste dråpene mindre korreksjoner før bitcoin tester igjen $ 12.000-nivået. „Tilbaketrekningen i bitcoin virker sunn,“ delte Katie Stockton, analytiker i Fairlead Strategies. „Det er rom for ytterligere nedsettelse på nær sikt med støtte i $ 10.000 – $ 10.055-området, hvor det en gang var motstand, og rom til kortsiktig oversolgt territorium.“

Hvordan BTC Futures genererer overskudd?

Bitcoin som ikke klarer å nå et høyere nivå er sikkert dårlig for noen holdere, men vi kan gjøre det beste ut av situasjonen ved å handle fremtidsutsikter.

BTC futures trading gjør det mulig for handelsmenn å lang eller kort BTC, slik at handelsmenn kan tjene penger så lenge spådommene deres stemmer. Mens spothandlere bare tjener fortjeneste når prisen på bitcoin går opp. Videre kan handelsmenn låne gearing fra børser for å øke kjøpekraften, og dermed multiplisere fortjenesten.

La oss se hvordan:

Trinn 1: nåværende pris på BTC er $ 11 000. Hvis du tror at prisen kommer til å falle, kan du åpne en kort posisjon med 0,01 BTC. Nå kan det hende at 0,01 BTC ikke virker mye, men med 100x gearing kan du åpne en kontrakt verdt 1 BTC.

Trinn 2: Når prisen på BTC faller til 10 000 dollar, lukker du posisjonen.

Bexplus er en ledende krypto-derivatplattform som tilbyr 100x gearing i BTC, ETH, EOS, LTC og XRP futures kontrakter. Ingen KYC, ingen innskuddsavgift, handelsmenn kan motta de mest oppmerksomme tjenestene, inkludert 24/7 kundestøtte.

Demokonto med 10 BTC

Bexplus er en av de få børsene som tilbyr en gratis demokonto, som gir deg gjennom sine regler og trading widgets. Inne i demokontoen er 10 BTC for handelsmenn å øve og prøve ut strategier så mye de vil.

BTC-lommebok: opptil 30% årlig rente uten risiko

Bexplus-brukere kan få overskudd ikke bare fra handel. Bli med i Bexplus lommeboken for å tjene opptil 30% årlig rente uten å ta risiko. Med opptil 30% årlige interesser er det uten tvil en av de mest lønnsomme rentene i bransjen.

Mens de fleste utlånsplattformer krever at handelsmenn setter inn minst 1 BTC, kan handelsmenn foreta et innskudd fra 0,05 BTC på Bexplus.

Handle fritt på Android og iOS

Den topprangerende Bexplus-appen integrerer alle nødvendige funksjoner og verktøy (sanntidsdiagrammer, en rekke indikatorer, nyhetsvarsler og etc.) samtidig som de holder et minimalistisk og intuitivt grensesnitt. Med Bexplus-appen kan du administrere kontoen din hvor som helst og når du vil. Videre kan varselet 24/7 holde deg oppdatert med store prisbevegelser, noe som gjør det lettere å sikre posisjonene dine.

Innskuddsaktivitet for å tjene 100% BTC Cashback

Sett inn BTC på Bexplus-kontoen, og du kan tjene en 100% BTC-bonus, som også kan brukes til å handle futureskontrakter. I tillegg reduserer flere marginer sannsynligheten for tvungen avvikling. Jo mer innskudd, jo mer bonus får du. Opptil 10 BTC er tilgjengelig for hvert innskudd.

En vellykket næringsdrivende diversifiserer alltid strategiene sine og tilpasser seg markedsendringene. Bexplus tilbyr uendelige muligheter til å tjene penger. Ikke nøl med å bli med Bexplus og kreve bonusene dine!