Mansaari sanoo Bitcoin, Ethereum Not Securities

Mansaari on julkaissut asiakirjan, jossa määritetään kryptovaluutat.

Salausvarat voivat olla sähköistä rahaa, arvopapereita tai sääntelemättömiä.

Eter ja Bitcoin eivät äytä olevan arvopapereita tässä järjestelmässä, vaikka niitä ei mainita asiakirjassa nimellä

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

Mansaari, itsenäinen British Crown -riippuvuus, on julkaissut asiakirjan, joka ohjaa, kuinka se määrittelee Immediate Edge kaltaiset kryptovaluutat.

Maan rahoituspalveluviranomainen (FSA) luokittelee salausvaluutat niiden toiminnan mukaan. Isle of Man on Ison-Britannian ja Irlannin välissä sijaitseva itsehallinnollinen Ison-Britannian saari, jolla on parlamentti ja talousvalvoja.

Ilmoitti 14. lokakuuta 2020, että FSA ilmoitti asiakirjan, jonka tarkoituksena on ohjata yrityksiä, jotka ovat vuorovaikutuksessa kryptovaluutan kanssa.

Asiakirja näyttää olevan ystävällinen salaukselle, tarjoten puitteet yrittäjille salaustekniikan kanssa työskentelyyn

Viranomaiset loivat ohjeet yhteistyössä. Digital Isle of Man, toimeenpanovirasto, joka huolehtii saaren teknologiasta, teki yhteistyötä FSA: n kanssa asiakirjan luomisessa. Tämän oli tarkoitus varmistaa, että asiakirja pysyi „teknologianeutraalina“.

Kaiken kaikkiaan takeaway oli, että erilaiset salausvarat määritellään laillisesti sen mukaan, mitä he tekevät, sen sijaan, miten ne luodaan:

„Ohjaus on suunnattu niille, jotka harkitsevat salattujen kasettien / tunnusten myyntiä, myöntämistä, hallintaa tai hallintaa (tässä ohjeessa“ tunnukset „), ja havainnollistaa, mitä tunnuksiin liittyviä toimintoja, jotka on toteutettu hajautetun kirjanpitotekniikan (‚DLT‘) avulla, sääntelyvaikutukset. “

Bitcoin ja kategoriset ehdot

Onneksi finanssiviranomainen asetti tunnusten eri luokat kätevään kaavioon:

Pohjimmiltaan rahakkeet voidaan luokitella sijoituksiksi, sähköiseksi rahaksi tai niitä ei voida säännellä. Luokittelu perustuu pääasiassa tunnuksen toimintaan. Finanssivalvonnan asiakirja jakaa ryhmät edelleen.

Tällöin turvakoodeja ovat ne, jotka toimivat osakkeina, debentuurina, kollektiivisen sijoituksen osuuksina tai johdannaisina. Bitcoin (e-rahana tai arvon säilyttäjänä) ja Ether (virtuaalikoneen valuuttana) eivät näytä olevan arvopapereita tässä järjestelmässä.

Silti arvopapereina tai elektronisena rahana toimivia sijoituksia säätelee Finanssivalvonta. Lisenssi ei kuitenkaan välttämättä ole välttämätön. Ne arvopaperit, jotka tarjoavat jonkinlaista pääoman kasvua, toisin sanoen sijoituksia, edellyttävät lisenssiä.

Arvovarallisuuden varastointi voi olla sääntelemätöntä, vaikka säännöt eivät ole täysin selkeitä. Arvopoikkeama, kuten fiat-valuutta, sekä kaikki tunnukset, jotka voidaan vaihtaa palveluihin, kuten rahaan, voidaan pitää sähköisenä rahana.

Tämä jättää Bitcoinin (BTC) harmaalle alueelle. Kumpikaan Bitcoinista tai Etheristä ei ole erikseen mainittu asiakirjassa.

Määritä määritelmä

Riippumatta siitä, pidetäänkö tunnusta arvopaperina vai ei, sen on rekisteröidyttävä nimettyyn yritykseen ja noudatettava rahanpesun ja terrorismin vastaisia ​​vaatimuksia, jotta sitä voidaan käyttää saarella laillisesti.

Taistelu tiettyjen salausvarojen määrittelemiseksi on ollut kiistanalainen , etenkin suuremmilla ja vaikutusvaltaisemmilla markkinoilla .

Yhdysvalloissa Internal Revenue Service on varoittanut, että se etsii salauksen veronkierrosta , vaikka tällaisia ​​omaisuuseriä koskevat säännökset eivät ole vieläkään täysin selkeät.

Samoin elokuussa yhdysvaltalainen kongressiedustaja kirjoitti kirjeen IRS: lle ja yritti pitää PoW-palkkiot verotettavana tulona. He väittivät, että salausveroetujen pitäminen edistäisi teknologista innovaatiota Yhdysvalloissa.

Koska koodaus on suhteellisen halpa prosessi, riski aivovuodosta salauksellisempiin osiin maailmaa on todellinen.